Средба на градоначалникот Јованоски со претставници на Францускиот институт и Швајцарската амбасада во Македонија

Вредностите и промоцијата на Француската култура и франкофонијата, беа тема на денешната средба на градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски,

Read more