Утврден текстот на предлог-законот за амнестија – организаторите и насилниците од 27 април ќе одговараат

Телото за помирување во Собранието по неколкунеделно усогласување го изготви предлог-текстот за селективна амнестија за организираниот напад на Собранието на

Read more