ВИДЕО – Крушево подготвено за стартот на зимската сезона, се бара кревет повеќе за празниците

Крушево е подготвено за почетокот на зимската сезона. Сместувачките капацитети според угостителите биле исполнети над 80% се до 20 јануари.

Read more

ВИДЕО – Жените земјоделки иако столбот и на фамилијата и на бизнисот недоволно запознати со Законот за БЗР

Улогата на жената земјоделец во македонскиот аграр е огромна. Иако првата слика која што ја имаме за земјоделството е маж

Read more