Општина Прилеп : Сите вработувања се вршат врз основа на стручните способности и компетенции на кандидатите

Општина Прилеп предводена од градоначалникот Илија Јованоски, работи исклучиво врз основа на позитивните законски прописи и во заштита на интересите

Read more

ОО СДСМ Прилеп : Времето кога постоеше коалиција помеѓу криминалот и власта, заврши со падот на ВМРО-ДПМНЕ

Антизападната и криминална ВМРО-ДПМНЕ и во опозиција не отстапува од нивните добро познати методи на ширење страв помеѓу граѓаните, преку

Read more

ВИДЕО – Сегашните и поранешните вработени во Еурокомпозит најавуваат во среда штрајк пред Влада

Поради неисплатени плати и отпремнина околу 100 вработени во прилепски „Еурокомпозит“ како и 130 мина кои си заминаа технолошки вишок

Read more