ВИДЕО – Инвалид од прилепско не може да оствари ниту инвалидска, ниту семејна пензија поради бирокатски причини

Лавиринтите и апсурдите на бирократскиот систем во државава со години не му овозможуваат на 49 годишниот Сашо Атанасоски од прилепското

Read more

Заменик министерот за образование Петар Атанасов поднесе оставка поради немањето реформи во секторот

Заменик министерот за образование Петар Атанасов преку социјалната мрежа „Фејсбук“ објави дека поднесува оставката од функцијата, но и од учество

Read more

ВИДЕО – Јанески : ВМРО-ДПМНЕ да се извини за лагите околу пречистителната станица, ајде заедно да го провериме видео надзорот

Во минатиот петок општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ имаше прес конференција на која пласираше нова невистина, овој пат поврзано со работењето

Read more