Северна Кореја гради нова подморница, која најверојатно ќе биде опремена со балистички ракети

Севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун ја прегледа новата подморница и особено внимание посвети на нејзините борбени системи, потенцијално најавувајќи го континуираниот

Read more