ВИДЕО – Смилеска: Ја исправаме долгогодишната неправда кон вработените од „Еурокомпозит“

Владата предводена од СДСМ го слуша гласот на граѓаните и ги решава нивните проблеми. Се решава долгогодишниот проблем со прилепската

Read more

ВИДЕО – Небото над Крушево „сардисано“ од параглајдеристи – започна 16-тото Светско првенство

Небото над Крушево денеска го сардисаа над 150 параглајдеристи од 49 земји на 16-тото Светско првенство во параглајдерство. Ваков престижен

Read more