Прилепчанецот Александар Стојкоски 4-та година по ред прво место на „Krali Marko Trails“, годинава на 67 км.

Прилепчанецот Александар Стојкоски 4-та година по ред се искачи на пиедесталот на најдолгата планинска трка во Македониија „Kozjak trail“, долга

Read more

ВИДЕО – Над 50% од младите размислуваат или веќе подготвуваат документи да ја напуштат Македонија

Во моментов се случува масовна иселување на младите од сите земји на Југоисточна во Западна Европа. Освен во Западен Балкан

Read more