Ученици од СОУ „ Ѓорче Петров“ организираа хуманитарна активност за здружението за лица со посебни потреби „Порака“

СОУ „ Ѓорче Петров“ организираше хуманитарна активност наменета за членовите на здружението за лица со посебни потреби „Порака“.   Учениците

Read more