ВИДЕО – По 11-ти пат црквата „Свето Благовештение“ во Прилеп ја организираше хуманитарната акција за Божик

Црквата Свето Благовештение во Прилеп по 11-ти пат ја организираше хуманитарната акција за Божик со која на 110 социјално загрозени

Read more