Чинот на фрлање на Светиот крст ќе биде извршен и во овие 11 населени места во прилепско

Освен во Прилеп, во аквапаркот во хотелот Салида во 11 часот, од Прилепското архиерејско намесништво, кое е организатор на настанот,

Read more