ВИДЕО – Златески: Директорот на ЦСР Прилеп рекламира работа за млади во Германија – овој ли е правиот пат?!

Директорот на Центарот за социјална работа Прилеп, Дејан Тошески, инаку кадар на Миле Талески, е уште еден во низата промашени

Дознај повеќе

ВИДЕО – Здружението „Преродба“ и пејачката група прилепски амбасадори и репрезенти на традицијата и културата

ИЗВОР : СИТЕЛ Здружението на жени „Преродба“ од Прилеп постои веќе 14 години и брои 80-тина членки, од кои 15

Дознај повеќе