Забрана за движење во групи поголеми од две лица, дополнителни забрани за младите и старите лица

  На денешната седница Владата донесе дополнителни ограничиувања за граѓаните. Се забранува собирање луѓе во групи поголеми од две лица,

Read more

ВИДЕО – Прилепските дуќанџии незадоволни од економските мерки на Владата – бараат нивно ревидирање, во спротивно ќе ги затвореле фирмите

Дуќанџиите од старата прилепска чаршија денеска преку мирен собир изразија незадовоство од економските мерки на Владата. Велат дека овие мерки

Read more