Петкоски : СДСМ 3 години си поигрува со вработените во Еурокомпозит, оставени се без никакви примања и без без здравствено осигурување

Криминалната власт и кадри на СДСМ цели три години си поигруваат со судбината на вработените во Еурокомпозит. Истакна Влатко Петкоски,

Read more

Во Прилеп досега извршени 642 тестирања, од кои 159 позитивни на Ковид 19 – вкупно излекувани 68 пациенти

  Според информациите од Центарот за јавно здравје – Прилеп, досега се извршени 642 тестирања, од кои 159 биле позитивни

Read more

Ковид 19 пандемијата како повод за крводарителска акција во просториите на Општина Прилеп

    Во просториите на Општина Прилеп, а во соработка со Институтот за трансфузиона медицина од Скопје, се одржа крводарителска

Read more