Алексовски : Нововработен партиски војник на СДСМ уништил возило на Центарот за социјална работа во Прилеп, директорот го крие случајот

Денеска тука пред Центарот за социјална работа ќе презентираме уште еден скандал во кој се инволвирани партиските послушници вработени од

Read more

ВИДЕО – Талевски: Инфраструктурните градежни активности во Прилеп на највисоко можно ниво

    Пандемијата на коронавирусот не ги запре инфраструктурните градежни активности во општина Прилеп. Напротив, тие продолжуваат со забрзано темпо,

Read more