Петреска: Проектите на СДСМ траат само за пред камера, новите игралишта и патишта имаат само неколку сантиметри асфалт

Новото игралиште на Илија Јованоски во ООУ „Рампо Левката” во Прилеп траеше само неколку месеци, а сега веројатно ќе го

Read more

55-тиот МТФ „Војдан Чернодрински“ одложен за септември, а може и да се откаже годинава

Одложено е годинашново 55 издание на Македонскиот театарски фестивал „ Војдан Чернодрински“, кое традиционално започнува првиот петок во месец јуни

Read more

ВИДЕО – Ѓорѓиоски: Донесовме силни економски мерки за равој на македонска економија и надминување на кризата

Третиот пакет на економски мерки, во вредност од 355 милиони евра, со директна финансиска поддршка ќе ја зголеми куповната моќ

Read more