ЛАГ АГРО ЛИДЕР обезбеди 45 контејнери за отпад за општините Долнени и Крушево

    Локалната Акциона Група АГРО ЛИДЕР во партнерство со општина Долнени и општина Крушево, со финансиска поддршка од Агенцијата

Read more

СДСМ: Функционери на ВМРО-ДПМНЕ масовно ги кршат мерките и забраните, а партијата глуми загриженост за здравјето на граѓаните

  Функционери на ВМРО-ДПМНЕ продолжуваат со незрело и несериозно однесување, опасно за здравето и масовно ги прекршуваат мерките и задолженијата

Read more