ОК ВМРО-ДПМНЕ Прилеп: СДСМ ветува ветинг на судството, а сите бевме сведок на „трас-трус” судството на Заев и како тој нарачува пресуди

Талевски денеска застана пред Основниот суд во Прилеп каде само во изминатите 2 месеци се поднесени 3 кривични пријави за

Read more

Проданоски: Наместо пречистена вода, од пречистителната станица излегуваат фекалии и се слеваат во градската река

„Пречистителната станица во Прилеп која е дело на Владата на ВМРО-ДПМНЕ и за која беа вложени околу 10 милиони евра,

Read more

ВИДЕО – Талевски: Следува прочистување на правосудството од корумпираните судии и обвинители

Градиме држава на слободни граѓани, во која криминалците ќе одговараат за своите злодела. Никој и ништо нема да не’ спречи

Read more