Инфо Компас предлог дестинација за овој викенд: Охрид-Радожда-Лин-Поградец-изворите на Дрилон-Свети Наум

    Доколку немате идеја каде да го поминете овој продолжен викенд Инфо Компас ви препорачува интересна дестинација на делот

Read more

„Победа за сите“ – заеднички лајтмотив на чествувањата во Крушево, Пелинце и Скопје „Победа за сите“ – заеднички лајтмотив на чествувањата во Крушево, Пелинце и Скопје | opserver.mk

  Владата попладнево информираше за одбележувањето на Денот на Републиката 2 Август во Крушево, Пелинце и во Скопје и за

Read more

Срцето ми е полно ако избришам некоја детска солза – Ивана Дамческа (15) од Прилеп ја донираше косата за помош на болни дечиња

    Ивана Дамческа од Прилеп (15) е девојче од кое многу нејзини врсници треба да учат. Нејзината благородна и

Read more