Крушево ја продлабочува соработката со Грција, средба Христоски и Грчкиот конзул Ракинас

Градоначалник на општина Крушево Томе Христоски одржа средба со конзулот на Република Грција господинот Акилес Ракинас. Како што информираат од

Read more