Наставничка позитивна на Ковид 19 во ООУ „Кирил и Методиј“ во с. Канатларци – во самоизлација 8 ученици и 3-јца наставници

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Во Општина Прилеп денеска повторно имаме нов случај на Ковид 19 во училиштата.

Read more

Градинката „Работнички“ целосно затворена поради корона вирус, во изолација и паралелка од градинката „Аличаир“

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 После училиштата корона вирусот во Прилеп влезе и во градинките. Во петокот позитивни

Read more