Истражување на „Станица ПЕТ“ : Пациентите во Прилеп на болница си носат храна, лекови и постелнина

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Пациентите во прилепската болница најмногу се жалат на лошата хигиена, несоодветна исхрана, неприлагодена

Read more