Кривична пријава за угостителски објект од Прилеп поради непочитување на протоколите

    Инспекторите од Пазарниот инспекторат затвориле еден објект во Куманово поради непочитување на протоколот за работа и поднеле две

Read more

ВИДЕО – Градоначалникот Јованоски се враќа на болница и се вклучува во борбата со Ковид 19

Поради алармантната ситуација со Ковид 19 во Прилеп и огромниот недостиг од медицински персонал во болницата и градоначалникот Илија Јованоски

Read more