НАШЕ ВРЕМЕ – Интервју со писателката Теона Ацеска и џудистот Михаел Конески

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print


Инфо Компас започнува со својата нова емисија за млади – „Наше време“. Водители на емисијата се Теона Крстеска и Сања Дамеска, кои од денес се дел од редакцијата на Инфо Компас.

Главен фокус на оваа емисија ќе биде младиот човек, неговите успеси и достигнувања. Исто така во оваа емисија ќе стане збор за проблемите на младите, нивните размислувања и ставови за одредени актуелни теми. Воедно во оваа емисија ќе се мотивираат, забавуват и едуцираат младите.


Профили за уписи во I ( прва ) година во СОУ „Орде Чопела“ - Прилеп

Нови атрактивни профили за учебната 2021/2022 во СОУ „Ристе Ристески-Ричко“

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст фотографија видео без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.

Можеби ќе ве интересира

Нови атрактивни профили за учебната 2021/2022 во СОУ „Ристе Ристески-Ричко“

Play Video

Профили за уписи во I ( прва ) година во СОУ „Орде Чопела“ - Прилеп

Play Video