ВИДЕО – Станкоски: Моите примања се јавни, ништо не е тајна, пресметка со која мавта Николоски е за јануари, кога ми се исплаќаат неискористените денови од одморот

Сите вие сте сведоци, а и прилепската јавност е сведок, во изминатите денови каква хајка се спроведува против Тутунски комбинат

Read more

ВИДЕО – Талевски: Ќе ги спречиме мрачните сценарија на Мицкоски и Чулев, никогаш повеќе МВРО-ВМРО

  Вчерашниот кукавички чин, обидот за палење на семејната куќа на командирот на прилепската Полициската станица, Кире Спиркоски, е уште

Read more

ВИДЕО – Мицкоски: Луѓето се разочарани од власта и суровата реалност што ни се случува изминативе 3 години

Денес сме овде во Прилеп, разговараме со прилепчани, поврзано со оваа тешка, сурова реалност што ни се случува изминативе 3

Read more