ВИДЕО – Потребно е поголемо унапредување на правата и пристапот до услугите на жените од руралните средини

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 15 Oктомври e „Меѓународниот ден на руралната жена“. И оваа година ЛАГ АГРО

Read more

Месец на хуманост со Cooking with Branko и Витаминка – ќе се донира храна за социјално ранливи семејства

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315   Под мотото „Биди дел од месецот на хуманост, купи производи и донирај“

Read more

ВИДЕО – Годинава се очекува помалку тутун од лани, намалени се и договорите, а нема ниту аргати

Поради лошите временски услови годинава според Сојузот на земјоделски здруженија постои можност да не се соберат потребните 23 милиони килограми

Read more

ВИДЕО – „ХЕРОИТЕ на Прилеп за 2020 година” – првенците на генерации од основните училишта во Прилеп

Ова е кратко видео снимено со првенците на сите основни учиилишта во Прилеп, насловено како „ХЕРОИТЕ на Прилеп за 2020

Read more

ВИДЕО – Здружението „Прилепски меанџии“ признава дека на концертите ситуација излегува од контрола и младите велат дека мерките не се почитуваат

Мерките за заштита од корона вирусот во поголем дел од угостителските објекти не се почитуваат, не се носат маски, не

Read more

Златески: Станкоски јавно призна дека зел 5.500 евра бруто плата, најавуваме кривични за Бордот на директори

Без ниту малку срам денеска генералниот директор на Тутунски Комбинат, Кире Станкоски, викнал прес конференција, на која всушност го потврди

Read more