„Здравствен дом“ – Прилеп утре ќе врши бесплатно мерење на шеќер во крвта

По повод Светскиот ден на дијабетот, 14 ноември, во состав на акцијата „Здравје за сите“, екипи на Здравствениот дом од

Read more