Tеатарот „Војдан Чернодрински“ под итно да се оддели од Центарот за култура „Марко Цепенков“

Одделување на театарот „Војдан Чернодрински“ од Центарот за култура „Марко Цепенков“, поголема заштитата на културното наследство, правилна евалуација на самата

Read more