Притвор за Василески, домашен притвор за Пешевска, Димовски и Тарчуловски

Кривичниот суд му одреди притвор на пратеникот Сашо Василевски, а куќен притвор на пратениците Жаклина Пешевска, Јохан Тарчуловски и Љупчо

Read more