„Лазарки – традиционални женски обреди од Струшко поле и Дримкол“ – изложба на фотографии во Прилеп

Вечерва во 19 часот во Центарот за современа ликовна уметност во Прилеп ќе се одржи изложба на фотографии насловена како

Read more