ВИДЕО – Како се подготвуваше Божикната хуманитарна акција во црквата Свето Благовештение во Прилеп

Видео од тоа како се подготвуваше Божикната хуманитарна акција во црквата Свето Благовештение во Прилеп, која се органиизира веќе 10 годинии

Read more

ВИДЕО – Кристалното сино езеро во Казахстан, каде што дрвјата растат наопаку и има сцени како од научно фантастичен филм

Вгнездено во пошуменото подрачје на планините Тјан Шан, казахстанското езеро Каинди ги поканува сите оние кои ја посетуваат оваа природа

Read more