ВИДЕО – Македонија доби покана за членство во ЕУ мрежата за ретки болести, но недостига навремено дијагностицирање и често пати нема лекови

Од оваа година Македонија доби покана за членство во Европската мрежа за ретки болести во која челнуваат повеќето клинички центри

Read more