Апел за помош од Маја Рековиќ

Барајќи ДОНОР за да се ја победам леукемијата, сретнав луѓе,кои безусловно и несебично дојдоа да помогнат.. никогаш не помислив дека на ваков начин ќе барам помош.. ама вашите 5ml крв (НЕ Е ВАЖНА КРВНАТА ГРУПА) од 18-59 години, ОД 8:30 ДО 14 ЧАСОТ, секој работен ден, можат да ми го спасат животот.. Доколку можете да се организирате и да дојдете до Скопје, ИНСТИТУТ ЗА ИМУНОБИОЛОГИЈА И ХУМАНА ГЕНЕТИКА (Државна болница) КАДЕ КАЖУВАТЕ ДЕКА САКАТЕ ДА СТАНЕТЕ ДОНОР, не мора да кажете дека се работи за мене, ќе ми дадете надеж дека ова сонце и мене ќе ме грее уште долго. ЛУЃЕ МИ ТРЕБАТЕ! ДА ДООБЈАСНАМ…на институтот се пријавувате дека сакате да станете донор…доколку сте соодветни јас ќе знам … 💜💜💜💜💜💜💜💜

 

Барајќи ДОНОР за да се ја победам леукемијата, сретнав луѓе,кои безусловно и несебично дојдоа да помогнат..никогаш не…

Posted by Maja Rekovic on Monday, February 4, 2019

 

 

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст, фотографија и видео, без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.