ЗА НАС

ИЗДАВАЧ :

 

ДИД Медиа ДООЕЛ Прилеп

Ул. „Прилепски бранители“ бр. 32,  7500 Прилеп

 

 

УПРАВИТЕЛ

 

Дејан Штаргоски

 

 

ГЛАВЕН И ОДГОВОРЕН УРЕДНИК

 

Дарко Штаргоски

 

 

РЕДАКЦИЈА

 

Дарко Штаргоски

Дејан Штаргоски

 

 

КОНТАКТ

 

072-255-789

075-344-402

 

 

ЕМАИЛ

 

[email protected]

 

 

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст, фотографија и видео, без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.