ВИДЕО – На 30-тина пациенти само по 1 сестра и по 1 болничар, прилепската болница преполна, нема доволно персонал

Ситуацијата во Прилеп полека како да излегува од контрола. За само една недела има 377 нови случаи на Ковид 19

Read more

Продолжува дезинфекцијата во Крушево, се апелира за одговорно однесување

    Општина Крушево продолжува со дезинфекција на јавните институции и училиштата. „Територијалната противпожарна единица продолжува со дезинфекција на најпрометните

Read more