Општина Прилеп вработува 5 лица, плата до 30.000 денари

 

 

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 5 службеници во Општина Прилеп.

 

Се бараат:

 

Самостоен референт за административни работи, прибирање и обработка на податоци, Одделение за локален економски развој и прекугранична соработка, Сектор за правни, општи работи и јавни дејности, со паричен нето износ на плата од 16.183,00 денари;

 

Соработник за подготвување на годишна сметка и финансиски извештаи и планови, Одделение за буџетска координација, Сектор за финансиски прашања, со паричен нето износ на плата од 23.564,00 денари;

 

Самостоен референт за уредување на просторот и заштита на животната средина, Одделение за урбанизам и заштита на животната средина, Сектор за урбанизам, комунални работи и заштита на животната средина, со паричен нето износ на плата од 16.183,00 денари;

 

Раководител на одделение за правни работи, Сектор за правни, општи работи и јавни дејности, со паричен нето износ на плата од 29.8510,00 денари и

 

Советник за спроведување на постапка за издавање на одобренија за градење, Одделение за урбанизам и заштита на животната средина, Сектор за урбанизам, комунални работи и заштита на животната срединa, со паричен нето износ на плата од 16.298,00 денари.

 

Повеќе детали околу огласот ОВДЕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст фотографија видео без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.

Можеби ќе ве интересира

Следете не на facebook

 

Вашата поддршка многу ни значи