Резултати од третиот ден на светиниколскиот турнир

Вчера се одиграа 6 натпревари во рамките на третиот ден од светиниколскиот турнир во Прилеп. Сениорите одиграа пет натпревари, а додека ветераните една.

 

Резултати од третиот ден на турнирот ( четврток 14.12.2017 ) :

 

 

СЕНИОРИ   

 

„Виталиа-Ветаџока” – “Бучин”    4:3

 

„Мите Транс” – “Млади Таленти”    3:1

 

„Твинс Транс” – “Плинови Монт”    6:0

 

„Лајт Пролетер” – “Теа-Тео–Тобако дисконт”    1:0

 

„2006 Зоки” – “Милакс ИНГ”    3:1

 

 

ВЕТЕРАНИ

 

„Златна рака – Мермерен комбинат”    3:0

 

 

 

 

Распоред  на натпреварите за турнирот во мал фудбал за денес ( петок 15.12.2017 ) :

 

 

ВЕТЕРАНИ            

 

16.30  часот „ОМР Прилеп“ – „Локален Спортски Сојуз “

 

СЕНИОРИ

 

17.20  часот  „Мермерен комбинат” – “Мите Транс”

 

ВЕТЕРАНИ

 

18.10  часот „Портал” – “Мермерен комбинат”

 

СЕНИОРИ

 

19.00  часот „ФК Црнилиште” – “Коњска Сила”

 

19.50  часот „Витаминка” – “Дебреште”

 

20.40  часот „ФК Големо Коњари” – “Лајт Пролетер”

 

21.30  часот  „Бучин“ – „Теко Солар”

 

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст, фотографија и видео, без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.