Резултати и табели од четвртиот ден од турнирот во мал фудбал „Св. Никола“

Вчера се одиграа 7 натпревари во рамките на 4 ден од започнувањето на турнирот во мал фудбал Свети Никола во Прилеп. Се одиграа два натпревари помеѓу ветераните и 5 помеѓу сениорите.

 

 

Ова се резултатите од вчерашниот ден :

 

 

ВЕТЕРАНИ 

 

„ОМР Прилеп”– “Локален Спортски Сојуз”    2:3
„Портал” – “Мермерен комбинат”    2:0
 

СЕНИОРИ

 

„Мермерен комбинат”–“Мите Транс”    1:11
„ФК Црнилиште” – “Коњска Сила”    1:2
„Витаминка” – “Дебреште”    4:1
„ФК Големо Коњари” – “Лајт Пролетер”    1:3
„Бучин“ – „Теко Солар”    0:3

 

 

Во прилог моменталната состајба и табелите :

 

 

 

 

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал СВЕТИ НИКОЛА – 2017, 16. Декември.2017 година ( Сабота )

 

ПИОНЕРИ генерација 2005 

 

10.00 часот „Дониа“ – „Кабелнет“

 

10.40 часот “Кафе Вирус” – “Победа”

 

ПИОНЕРИ генерација 2006

 

11.20 часот “Ла Костас -Победа” – “Меди Колароски”

 

ПИОНЕРИ генерација 2005

 

12.00 часот “Дониа“ – “Победа”

 

12.40 часот “Кабелнет” – “Кафе Вирус”

 

ПИОНЕРИ генерација 2007

 

13.20 часот “Победа” – “Касни Порасни”

 

14.00 часот “Теко Солар Јуниор” – “Корзо”

 

СЕНИОРИ

 

16.00 часот „П.С. – Прилеп“ – „ФК Црнилиште“

 

ВЕТЕРАНИ

 

16.40 часот “Изофас” – “ОМР – Прилеп”

 

17.20 часот “Локален Спортски Сојуз” – “Изофас“

 

СЕНИОРИ

 

18.10 часот “Портал” – “Ковалски -Теракота”

 

19.00 часот “Црна Река” – “Инфинити”

 

19.50 часот “Ковалски – Теракота” – “Црна Река”

 

20.40 часот “2006 Зоки” – “Мулти Фикс”

 

21.30 часот “Скара Балче“ – „2006 Зоки”

 

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст, фотографија и видео, без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.