Резултати и табели од шестиот ден на светиниколскиот турнир во мал фудбал

Вчера се одиграа 14 натпревари во рамките на 6-тиот ден од светиниколскиот турнир во мал фудбал. Шест натпревари се одиграа помеѓу пионерите, 7 помеѓу сениорите и еден помеѓу ветраните.

 

Резултати од вчерашниот ден на турнирот :

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2005 

 

„Слаткарница Дизниленд“ – „Кафе Вирус“    2:1

 

ПИОНЕРИ генерација 2006

 

„Меди Колароски” – “Алек Палада Фриз. салон”    1:4

„Ла Костас-Победа”–“Алек Палада Фриз. салон”    3:3 (4-3) пен.

 

ПИОНЕРИ генерација 2007

 

„Теко Солар Јуниор” – “Победа”    2:1
„Касни Порасни” – “Корзо”    1:2

 

ПИОНЕРИ генерација 2005

 

„Кабелнет” – “Слаткарница Дизниленд”    0:4

 

 

СЕНИОРИ

 

„Буларт констракшн“ – „Плинови Монт“    1:2
„Твинс Транс” – “Буларт Констракшн”    7:1
„Мит Карнем” – “Твинс Транс”    3:3  (4-3)пен.
„Волци” – “Тргачо”    3:1
„Марфил” – “Витаминка”    2:0
„Центар за возила Прва Прилеп” – “Марфил”    0:6
„Млади Таленти” – “Мермерен комбинат”    4:2

 

ВЕТЕРАНИ 

 

„Комфи Ангел” – “Пекара Илсун Дебреште”    3:0

 

 

Распоред на натпреварите за денес  18 декември.2017 година ( Понеделник ) :

 

СЕНИОРИ 

16.20 часот “Тео-Теа Тобако Дисконт” – “Тргачо“
17.10 часот “ФК Големо Коњари” – “Волци“
18.00 часот “Виталиа-Ветаџока” – “Теа-Андреа“
18.50 часот “Инфинити” – “Портал“

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст, фотографија и видео, без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.