Резултати и табели од осмиот ден на светиниколскиот турнир во мал фудбал

Вчера сениорите одиграа 7 натпревари во рамките на 8-миот ден од светиниколскиот турнир во мал фудбал.

 

 

Резултати од вчерашниот ден на турнирот 20 декември ( среда ) :

 

 

СЕНИОРИ

„Дебреште“ – „Центар за Возила Прва Пр.“    3:2
„Тео-Теа Тобако Дисконт”–“ФК Големо Коњари”    2:0
„Лајт Пролетер”    0:3
„Милакс – ИНГ” – “Скара Балче”    4:1
„Мулти Фикс” – “Милакс – ИНГ”    2:3
„Ресторан Т’га за Југ” – “Млади Таленти”    2:0
„Мите Транс“ – „Ресторан Т’га за Југ”    0:3

 

 

 

 

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал за петок 22 декември :

 

 

ВЕТЕРАНИ

17.30 часот „Пекара Илсун – Дебреште “ – „ОМР – Прилеп“
18.20 часот „Електро ел.-Паркетар Горан “ – „Мермерен комб.“
19.10 часот „Портал“ – „Златна рака“
20.00 часот „Локален Спортски Сојуз“ – „Комфи Ангел“

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст, фотографија и видео, без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.