Резултати и табели од единаесеттиот ден на светиниколскиот турнир во мал фудбал

Вчера во рамките на 11-тиот ден од светиниколскиот турнир во мал фудбал се одиграа 12 натпревари и тоа 6 помеѓу пионерите, 4 кај сениорите и 2 кај ветераните.

 

 

 

Резултати од вчерашниот ден на турнирот 23 декември ( сабота ) :

 

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2007 

 

„Теко Солар Јуниор“ – „ Касни Порасни“    2:0
„Корзо” – “Победа”    0:0 (2:3)  пенали

 

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2006

 

„Алек Палада Фриз. салон”–“Меди Колароски”    3:1

 

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2005

 

„Слаткарница Дизиленд”–“Победа”    1:1 (4:5)  пенали
„Кафе Вирус” – “Дониа”    2:1

 

 

 

ПИОНЕРИ генерација 2006

 

„Ла Коста – Победа”–“Меди Колароски”    3:0

 

 

 

ВЕТЕРАНИ

 

„Пекара Илсун Дебреште”–“Локален Спортски Сојуз“    0:3 служ.

 

 

 

СЕНИОРИ – 1/8 ФИНАЛЕ 

 

„2006 Зоки” – “Витаминка“    4:2
„Ресторан Т’га за Југ” – “Портал“    2:2 ( 1:3 )  пенали
„Волци” – “Сливница“    5:0

„П.С. – Прилеп” – “Лајт Прлетер“    5:2

 

 

 

ВЕТЕРАНИ

 

„Изофас”–“Комфи Ангел“    3:6

 

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст, фотографија и видео, без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.