Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ за месец март

Репертоар на народниот театар од Прилеп, „Војдан Чернодрински“, за месец март.

 

МАРТ

 

1 март (четврток) -19.30 ч.

„Ништо без Трифолио“, режија Коле Ангеловски

 

3 март (сабота) – 19.30ч .

„Ништо без Трифолио“, режија Коле Ангеловски

 

7 март (среда)  19.30 ч.

„ Figurae, veneris, histоria,, ( Љубовни пози на историјата), режија Наташа Поплавска

 

15 март( четврток) 11.00 часот

„Дороти се враќа во Оз“ режија Кирил Петрески

 

16 март (петок) -11.00 часот

„Дороти се враќа од Оз“ режија Кирил Петрески

 

18 март(недела)  -12.00 часот

Премиера на претстава за деца

„Дороти се враќа од Оз“ режија Кирил Петрески

 

23 март ( петок) -19.30 ч.

„ Figurae, veneris, histоria,, (Љубовни пози на историјата), режија Наташа Поплавска

 

24 март (сабота) -19.30 ч.

„ Figurae, veneris, histоria,, (Љубовни пози на историјата), режија Наташа Поплавска

 

27 март(вторник) меѓународен ден на театарот 19.30 ч.

„Ништо без Трифолио“, режија Коле Ангеловски

 

30 март (Петок) -19.30 ч.

„Клетници“ режија Мартин Кочовски

 

31 март( сабота) -19.30 ч.

„Клетници“, режија Мартин Кочовски

 

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст, фотографија и видео, без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.