Италијанските карабинери вчера нанесоа сериозен удар и против сицилијанската мафија, апсејќи десетици нејзини членови, меѓу кои и Сетиме Минео, сметан за новиот шеф на Коза ностра и наследник на познатиот „кум“ Тото Риина, кој минатата година почина во затвор.