ВИДЕО – Бумбароски : Наставниците, но и родителите да престанат да ја отежнуваат и онака сложената ситуација со онлајн наставата

  Онлајн наставата е дел од вонредната состојба во државава со која треба да си ја олесниме работата, а не

Read more

ВИДЕО – Македонци заглавени во Келн, обвинуваат за хаос околу транспортот со хуманитарните летови од Германија

  Македонците од германскиот град Келн обвинуваат за тотален хаос и неорганизираност при синоќешното транспортирање на македонските граѓани со т.н.

Read more