Оглас за вработување на 8 државни службеници во Општина Прилеп

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print

 

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 8 државни службеници.

 

Се бараат :

 

 

  1. Советник за планирање и спроведување на постапките за донесување на ДУП и ГУП, Одделение за урбанизам, комунални работи и заштита на животната средина, Сектор за урбанизам, комунални работи и заштита на животната средина

 

  1. Советник за водење на постапки кои се однесуваат на управување, располагање, администрирање, евиденција на недвижен имот во сопственост на општината, Одделение за управување, располагање, администрирање, евиденција на недвижен имот во сопственост на општината, Сектор за урбанизам, комунални работи и заштита на животната средина

 

  1. Виш соработник за односи до јавност и информирање, Одделение за контакт со граѓаните, невладините организации, облиците на месна самоуправа, информирање, правна помош, предлози и претставки, Сектор за правни, општи работи и јавни дејности

 

  1. Виш соработник – Ревизор, Одделение за внатрешна ревизија

 

  1. Раководител на одделение за внатрешна ревизија

 

  1. Самостоен референт – Комунален редар, Одделение за комунална, урбанистичка, градежна и сообраќајна инспекција, Сектор инспекторат

 

  1. Помлад референт за административни работи, прибирање и обработка на податоци, Одделение за буџетска контрола, Сектор за финансиски прашања

 

  1. Соработник за административно-техничка поддршка на Комисиите за јавни набавки како и органите кои администрираат со движниот имот во сопственост на општината, Одделение за јавни набавки и администрирање со движниот имот во сопственост на општината, Сектор за правни, општи работи и јавни дејности

 

Повеќе деталу ТУКА.

 

 

 

 

 

Не е дозволено преземање на оваа содржина или на делови од неа, што се однесува на текст фотографија видео без дозвола од редакцијата на ИНФО КОМПАС.

Можеби ќе ве интересира

Липо ласер и спа капсула за прв пат во Прилеп

Play Video

Следете не на facebook

 

Вашата поддршка многу ни значи