Седум вработени во акушерско-гинеколошкото одделение во Прилеп позитивни на ковид-19 – ги заразила болничарка

  Болничарка вработена во акушерско-гинеколошкото одделение во Прилеп инфицирала уште шест свои колеги со коишто работела, други болничарки и медицински

Read more