ВИДЕО – Стопанска комора: ЕУ се врти кон Западниот Балкан, бизнисмените максимално да го искористат ова

Европа полека се врти кон Западниот Балкан и ја напушта монополската зависност која што ја имаше од кинеското производство. Период

Read more